skip to Main Content

Mercèdes Rheinberger | Ártatlan vagyok | Erotikus thriller

Mercédes Rheinberger - Ártatlan vagyok - promo

Tartalom

Varsó, napjainkban.

Aleksandra Kozłowska, a gyönyörű, fiatal festőművész mindennapjai mámoros éjszakák és nyomasztó nappalok örvénylésében telnek. Élete drámai fordulatot vesz, amikor légyottja, a kétes üzleti körökben mozgó szeretőjével tragédiába torkollik. A férfi halott, ő pedig semmire sem emlékszik a történtekből.

A hatóságok előtt körvonalazódik az áldozat piszkos múltja, ám minél több részletre derítenek fényt, annál messzebb kerülnek a megoldástól, a szálak pedig rendre a titokzatos szerető körül futnak össze. A nyomozást vezető elszánt, harcedzett Morawski főfelügyelő, élete legnehezebb ügyével kell, hogy szembenézzen, ráadásul csakhamar maga sem lesz képes ellenállni a végzetesen vonzó nő csáberejének.

A túlfűtött viszony a nyomozót rövidesen a szakadék szélére sodorja, aki végül egy merész ötlettől vezérelve Dr. Tytus Nowakhoz, a hipnózis nagymesteréhez fordul, megbízva őt azzal, hogy az igazság kiderítéséhez hatoljon a nő elméjének legmélyebb bugyraiba. A napvilágra kerülő sokkoló titkok azonban minden képzeletet felülmúlnak…

Az Ártatlan vagyok sodró erejű, vágytól és feszültségtől izzó erotikus thriller, lenyűgöző karakterekkel, lélegzetelállító lélektani ábrázolással, és szédületes csavarokkal.

Forró. Felkavaró. Provokatív. Garantáltan beszippantja az Olvasót.

Bővebben a regényről

SZENVEDÉLY, VESZÉLY, HATALOM – MERÜLJ EL A KÖNYV VILÁGÁBAN!

csokos-web

Mercèdes Rheinberger, Ártatlan vagyok című regénye forró, fordulatos és lebilincselő történet szenvedélyről, vágyról, hatalomról, és az igazságért folytatott áldozatos küzdelemről.

felhokarcolo-web

A napjaink Varsójában játszódó könyv főhősnője Aleksandra Kozłowska, egy fiatal festőművész, akinek szenvedélyes élete, és a maffiaberkekben járatos üzletemberrel folytatott viszonya izgalmas táptalajt biztosít a történetnek.

poharas-web

A regény kulcsmozzanata Aleksandra szeretőjének halála, amelynek az Olvasó nem tanúja, és amelyet számtalan titok övez. A csavarokban bővelkedő thriller gerincét adó krimiszál legfőbb talánya tehát a gyilkos kiléte, a főhősnő ugyanis képtelen felidézni, mi történt a gyilkosság éjszakáján. A nyomozást vezető elszánt, kompromisszumot nem ismerő, volt Idegenlégiós rendőrtiszt, Morawski főfelügyelő és a csábító főhősnő között pedig napról napra vészesen izzani kezd a levegő…

6

Gengszterek, titkok, művészet és szexjátékok kövezik ki az utat a megdöbbentő végkifejletig, miközben a maffia lelketlen, pénz és érdekek uralta világába, valamint a művészek naiv, érzelmekkel és álmokkal teli világába is alámerülhetünk. Ahol egyszerre mutatkozik meg az árulás, a bűn, a szeretet, és az emberi jóság.

erdos-web

A rendőrök a titkosszolgálattal vetélkedve igyekszenek felgöngyölíteni a szálakat, miközben az amnéziájával küzdő főhősnő körül is szaporodnak a kérdések. Így amíg Morawski főfelügyelő a gyilkos után indít hajszát, egy hipnózisra specializálódott pszichiáter a nő emlékeinek nyomába ered. A nyomozás és a hipnózis azonban minden képzeletet felülmúló titkokat tartogat…

4

Mercèdes Rheinberger könyve megdöbbentő fordulatokban gazdag erotikus thriller, melynek szereplői hitelesen bemutatott, hús-vér emberek, nem mindennapi élettörténettel.  Szex, szenvedély, titkok és borzongás fűti át a könyvet, miközben mély érzelmeket is kivált az Olvasóból. Vágy és veszély elevenedik meg a lapokon, helyenként szexualitással átitatott, zavarba ejtően arcpirító, helyenként lírai, megkapó és érzelmes stílusban.

Cím jegkocka2-web

Az Ártatlan vagyok lélegzetelállító történet jó és rossz párharcáról, küzdeni akarásról, reményről, újrakezdésről, és a múlt sebeinek begyógyításáról, hiteles emberi sorsokkal, lenyűgöző helyszínbemutatásokkal és művészeti elemekkel gazdagítva. A gyorsan pergő, vágytól és feszültségtől izzó cselekmény érzékeny lélektani ábrázolással és gondolatébresztő mondanivalóval párosul.

fegyveres-web-2-3

Mercèdes Rheinberger története jóval több egy izgalmas erotikus thrillernél és egy csavaros kriminél. Egyszerre tár fel bámulatos lélektani folyamatokat, és vet fel társadalmi és erkölcsi kérdéseket, miközben mélyen elgondolkodtat, felráz és felemel. Nem mindennapi történet, amely beszippantja, és nem ereszti az Olvasót. Még az utolsó fejezet elolvasása után sem…

ora-web4
Back To Top

Közlemény

Köszönjük a bloggerek megkeresését, de az Új Hullám Könyvek Kiadó ezúton szeretne tájékoztatni mindenkit, hogy amiképp eddig sem, úgy a jövőben sem áll módunkban blogerekkel együttműködni, recenziós könyv példányt és olvasási lehetőséget biztosítani. Az Új Hullám Könyvek Kiadó tudniillik köszönetét fejezi ki azok iránt, akik a könyv megvásárlásával támogatják a Kiadó munkáját.

Ezúton szeretnénk továbbá tájékoztatni más Kiadókat, hogy egy csaló, visszaélve az Új Hullám Könyvek Kiadó nevével, a Kiadó bloggereként tünteti fel magát, és ennek ürügyeként próbál más kiadóktól ingyen könyv példányhoz jutni. A Kiadó az ügyet jogi útra terelte, és ezúton szeretné az esetleges félreértések elkerülése végett jelezni, hogy egyetlen bloggerrel sem állt, és jelenleg sem áll kapcsolatban.